Fødselsdagspakke (Gladsaxe)

Vælg det antal personer (minimum 8 pers.) som skal klatre.
Dagens fødselar er naturligvis gratis.

Se vores 10 tips til fødselsdagen HER, så er i bedst forbered.

Max. 30 personer hver halve time
Er I en større gruppe, ring 25 53 30 22.

OBS! Der kan være perioder, hvor der er rigtig mange, der bestiller tid på klatring. Hav lidt tålmodighed, når du skal bestille tid, der kan gå op til 10 sekunder – eller prøv igen senere.

Varenummer (SKU): Klatring-1 Kategorier: ,

Beskrivelse

Fødselsdags pakken i GoMonkey
Fødselsdag i det fri 🙂

En aktiv og sjov fødselsdag I aldrig glemmer

Vil I have en ekstraordinær børnefødselsdag med action, udfordring, nærvær samt
oplevelser i aldrig glemmer? Så er GoMonkey stedet for jer! Denne fødselsdags-
pakkeløsning er også perfekt til voksne, der er friluftsinteresserede og som godt kan lide hotdogs og skumfiduser over bål.

Husk at se vores 10 tips til fødselsdagen i GoMonkey SE HER

Hvad indeholder denne pakke

GoMonkey – trætops-baner

Det første der sker er, at I kommer ud på vores abe-sjove klatre wire park, hvor vi har masser af forskellige sværhedsgrader så alle kan være med. I låner vores tip-top sikre klatresele og hjelm, og får instruktion af en af vores uddannede instruktører. Varighed 2 timer og 30 minutter inklusiv instruktion..

Grill-selv Luksus Hotdogs

Efter at I har været ude og samle appetit på alle vores baner, vil der være pølser med brød, som den selvudnævnte “Grill Master” kan tilberede i vores grillområde. Bemærk, at vi har en del bord bænkesæt ude under den blå himmel, men hvis I vil være sikre på læ under spisning, skal vi allesammen deles om sidepladserne. Grunden til at man først spiser efter der er klatret, er af sikkerhedsmæssige årsager. Selerne må IKKE blive fedtet ind. Varighed: ca. 30 minutter.

Skumfiduser-over-ild-GoMonkey
Fødseldag med blå og skumfiduer

Marshmellows over bål

Der er ingen fødselsdag i GoMonkey uden lidt ekstra hygge. Vi holder gang i de bedste gløder og giver hele banden pinde og Marshmellows, som I kan varme over bålet. Det, er altid en vinder! Hvis I vil slutte af med varm chokolade og sidde at kigge på de dansende flammer fra bålet, så husk at booke det med. Varighed 15 min.

Hvorfor skal man være mininmum 8 deltagere?

Vi har sat et minimums deltagerantal på 8 personer på denne pakke løsning, da man får særpris på både træklatringen, marshmellows over bål og på de lækre grillpølser. Derudover klatrer dagens fødselar naturligvis altid gratis, når der bookes over 8 personer. (Dog kun en fødselar pr. bookning. Når I booker, så booker I antal gæster og tilføjer fødselaren i sit egen felt (Husk at fødselarens alder og fødselsdato skal dokumenteres hvis forlangt).

Du kunne også være interesseret i...