Skolegruppepakke (Gladsaxe)

From: 3.180,00 DKK

Klatring for skoler, institutioner og uddannelsessteder. Kan skræddersyes efter netop Jeres behov med faglige indslag indenfor flere forskellige fagområder. Kontakt os for at høre mere.
Se alle vores gode tips til skoler og institutioner HER
Min 20 deltager (min. 110 cm højde)

Max. 30 personer hver halve time
Er I en større gruppe, ring 25 53 30 22.

Varenummer (SKU): Skolegruppepakke Kategori:

Beskrivelse

Skolegruppe pakken Gladsaxe

Dette skolegruppe produkt, er lavet til skoler og institutioner fordi at GoMonkey gerne vil gøre det muligt for jer, at komme ud og prøve denne unikke oplevelse, som kan være med til at skabe nye relationer og binde klassen sammen.

Se alle vores gode tips til skoler og institutioner HER

Vi tilbyder 2.5 times klatring på alle vores baner. GoMonkey er rigtig god til at håndtere store grupper, da vi har 3 øve- og prøvebaner. Derudover er vores baner bygget op så de går i ring. Det betyder, at man kan starte flere forskellige steder på samme bane, hvilket resulterer i at I ikke skal stå i kø.

Der er allerede rigtig mange skoler, som bruger GoMonkey. Alt fra den enkelte klasse, til hele skoler der booker sig ind. Vi vil meget gerne gå i dialog med jer, så vi kan få den helt rigtige dag støbt sammen til jer. Kunne I have lyst eller behov for at komme flere gange i løbet af året, kontakter I os på [email protected], så laver vi en særlig rabat kode til jer. Det er klart, at der er gratis kaffe til de “voksne”.

Husk madpakken!

I er meget velkommen til at medbringe egne madpakker og drikkelse, som I kan nye ude i vores park i København. I kan vælge, om I vil side ude under den blå himmel, eller indenunder vores overdækkede terrasse. Vi har et sparsomt udvalg af vand, sodavand og søde ting i vores GoMonkey bar, som man kan købe på dagen.

Rabatter og krav

For at vi kan holde prisen nede, skal I min. være over 20 deltagere. Er I over 40 deltagere eller mere, har vi mulighed for at give yderligere rabatter. Har I brug for hjælp til at koordinere dagen, eller har I brug for at komme ud og se vores park først, er I meget velkomne til dette.

Prisen dækker almindelig klatring i klatreparken for skoler, institutioner og uddannelsessteder.

Klatringen er begrænset til hverdagene mandag til fredag i tidsrummet mellem klokken 9.00 og 16.00.

Vi glæder os rigtig meget til at tage imod jer.