Teamlege & Klatring (Søndermarken)

Pris pr. personer fra 8 år kr. 299,-

Minimum 8 deltager
Se  alle vores tips vi har samlet HER

Varenummer (SKU): Teambuilding-1 Kategori:

Beskrivelse

Teamlege og klatring.

Team lege og teambuildning i GoMonkey
Team lege i GoMonkey

Skal dit firma eller personalet ud og prøve grænser af, inden i skal videre ind til København har GoMonkey lavet en lille pakkeløsning til jer. I starter jeres dag, med 4/5 sjove teamøvelser på jorden og derefter en tur i trækronerne. I skal være mellem 8 til 20 personer (er i flere skal i til Gladsaxe)

Du har mulighed for tilkøb af mad, kaffe og kage mm – kontakt os på booking@GoMonkey.dk

Feedback:

Vi er et stort team hvor det ikke er alle der arbejder sammen dagligt, og derved mister kontakten til sine kollegaer, derfor er det vigtigt for os at have en årlig teambuilding, hvor vi rystes sammen på tværs. 

 GoMonkey har fantastiske øvelser, som kan kombineres på kryds og tværs, og ikke mindst for så stor en gruppe som vores. Dagen bød på sjov, masser af grin, udfordringer og ikke mindst en masse samarbejde. Instruktørerne er super professionelle, hjælpsomme og gode til at skubbe til ens grænser. Med andre ord det var en fantastisk dag for alle medarbejdere, og bestemt ikke sidste gang vi har besøgt parken. Kan klart anbefale konceptet.  //Marianne Rasmussen, DONG Energy A/S

“Vores team står overfor et år med mange udfordrende projekter og skal vi lykkes kræver det at vi er godt rystet sammen. Hos GoMonkey fik vi testet både individuelle grænser på de tre klatrebaner, og sat samarbejdsevnerne på prøve i nogle tillidskrævende teamøvelser”, Mvh Anders Grøn Nørager, Coloplast A/S.

Du kunne også være interesseret i...