Teamlege & Klatring (Gladsaxe)

From: 3.560,00 DKK

Minimun 8 deltager.
Pris pr. person 445,-
Max. 30 personer hver halve time
Er I en større gruppe, ring 25 53 30 22.
Se  alle vores tips vi har samlet HER

Varenummer (SKU): Teambuilding Kategori:

Beskrivelse

Teamlege og klatring.

Team lege og teambuildning i GoMonkey
Team lege i GoMonkey

Teamlege og klatring, er pakkeløsningen til firmaet, gruppen eller skolen, som vil have lidt ekstra. Her handler det ikke kun om at finde sin indre Tarzan og Jane frem, og svinge sig fra gren til gren i højderne, men også om, i en time på jorden, at konkurrere venskabeligt og arbejde sammen som et hold om at løse opgaver, gåder og mysterier. Vi vil prøve at inddrage jeres hverdag og se, om vi kan trække nogle paralleller til denne. Vores største fokus er dog altid på, at vi skal have det sjovt!

 

klatre forhindring i danmark
Forhindring til tops

Forhindring til tops.

Når I er blevet udfordret på jorden af vores instruktør, og muligvis har fået en kop kaffe, så vil I blive guidet igennem en instruktion af påtagning af seler og derefter en gennemgang af vores orange øvebane. Når denne er klaret til UG med kryds og slange, kan I sikkert bevæge jer frit på alle vores baner! Der er hele 6 sværhedsgrader, så der er noget for alle. Vores baner er opdelt i de samme farver som man kender fra sin skiferie. Grønne baner er lette, blå baner er der lidt mere bid i, og for de meget modige og stærke folk, er der både rød og sort bane.

 

Pakken indeholder:
– 1 times teamlege.
– 2 1/2 times klatring. ( kan være mindre)
– omklædning og bad.

Du har mulighed for tilkøb af mad, kaffe og kage mm – kontakt os på [email protected]

Feedback:

Vi er et stort team hvor det ikke er alle der arbejder sammen dagligt, og derved mister kontakten til sine kollegaer, derfor er det vigtigt for os at have en årlig teambuilding, hvor vi rystes sammen på tværs. 

 GoMonkey har fantastiske øvelser, som kan kombineres på kryds og tværs, og ikke mindst for så stor en gruppe som vores. Dagen bød på sjov, masser af grin, udfordringer og ikke mindst en masse samarbejde. Instruktørerne er super professionelle, hjælpsomme og gode til at skubbe til ens grænser. Med andre ord det var en fantastisk dag for alle medarbejdere, og bestemt ikke sidste gang vi har besøgt parken. Kan klart anbefale konceptet.  //Marianne Rasmussen, DONG Energy A/S

“Vores team står overfor et år med mange udfordrende projekter og skal vi lykkes kræver det at vi er godt rystet sammen. Hos GoMonkey fik vi testet både individuelle grænser på de tre klatrebaner, og sat samarbejdsevnerne på prøve i nogle tillidskrævende teamøvelser”, Mvh Anders Grøn Nørager, Coloplast A/S.

Du kunne også være interesseret i...